blid jente med rosa dress stående i en sofa
Fornøyd med sin ulldress. Foto Venke Dahn

Ulldresser i norsk ull til voksne

Vi lager tynne og varme spesialtilpassede ulldresser i den gode norske ulla til voksne

Etter at Storvik gård hadde lansert ulldressene til barn fikk vi en spennende forespørsel om å strikke heldress i ull til voksne. Det var en voksen mann som ønsket en hel ulldress til å ha under arbeidsklærne på vinteren. Denne utfordringen tok vi så gjerne, og har utviklet et design for ulldresser til voksne. Etter gode tilbakemeldinger fra våre kunder har dressen nå fått et design vi er veldig fornøyd med. For de som er kjent med strikkepinner og pinnestørrelser, så tilsvarer ulldressens tykkelse 2-2,5 i pinnestørrelse.

Fornøyd med ulldressen. Foto Venke Dahn

Vi strikker ulldressene til voksne i Huldra kamgarn. Dette tynne ullgarnet gir ulldresser som er myke, faste og lette, selv om plagget blir stort. Disse tynne og varme ulldressene passer ytterlig til bruk under tørrdrakten i kajak, under arbeidsklærne, på tur eller i annen aktivitet ute i kaldt vær.

Smilende dame i grå ulldress. Foto.
Storvik Gård utviklet denne første demodressen. Foto Kjell Ivar Hansen

På strikkefabrikken har vi utstilt denne første grå demodressen som ble strikket for visning. Vi har ingen lager av disse dressene, de strikkes utelukkende etter mål og bestilling for kunden. Vi kan strikke denne i alle de flotte fargene som Huldra Kamgarn tilbyr.    

strikket plagg i rosa med knapper
Håndstrikkede knappestolper. Foto Merethe Skille

Stolpene og halsen på dressen er håndstrikket for å gi dressene vårt særpreg. Knapper monteres etter ønske. Hvis du ønsker å vite mer om ulldressene til voksne, besøk oss gjerne på strikkefabrikken i Storvika i Gildeskål, eller ta kontakt på vår hjemmeside www.storvikgaard.no

Del artikkelen:

Flere artikler