Overnatting på Kjerringøy

Døgn- og korttidsutleie av stor og flott bolig på Fjære i vakre Kjerringøy

Fasiliteter

Bredbånd

Møblert

Garasje/P-plass

Peis/ildsted

Balkong/terrasse

Turterreng

Ingen gjenboere

Moderne

Rolig

Utsikt

Vi leier ut vår flotte bolig i Fjære i Kjerringøy på døgn og ukesbasis. Huset ligger 4 km fra Kjerringøy sentrum. I sentrum finnes bryggehotellet, Kjerringøy Gamle Handelssted, Harr Museet, Zahlfjøsen, Markens Grøde, søndagsåpen matbutikk og flere andre serverdigheter. Kjerringøy er en spennende plass med mulighet for mange flotte natur- og kulturopplevelser. De neste to årene skal blant annet programmet «Hver gang vi møtes» spilles inn på vakre Kjerringøy. Fra huset er det kort vei til kjempefin hvit strand og nydelig turterreng. Flere fjellturer ligger i gangavstand fra huset.

Huset leies ut fullt møblert og med alt tilgjengelig utstyr for korttidsleie, inkludert oppredde senger. Huset leies ut på døgn eller ukesbasis, og kan også leies for flere uker.
Huset har 3 soverom med gode dobbeltsenger. I tillegg kan det settes inn en enkeltseng i et av soverommene. Det er to bad med dusj, samt badekar på det ene badet. Huset har spiseplasser til 8 stk. Det er en stor stue, og en koselig loftsstue. Det er nydelig utsikt og stor terrasse.

Pris per døgn er 3.000,-  inkludert strøm og bredbånd og ved til vedfyring. Ved lengre utleieperioder blir prisen rabattert. 

Huset er lagt ut på AirBnB og kan bookes der. Der ligger også flere bilder av huset og de flotte naturomgivelsene. Ta gjerne kontakt med oss ved interesse og spørsmål:) 

Adresse og veibeskrivelse

Kjerringøyveien 807

8093 Kjerringøy

Fra Bodø kjører man Fv834 i ca. 30 km langs Nordsia til man kommer til fergekaia på Festvåg. Herfra tar man ferge over til Misten på Kjerringøy. Fergeturen tar 8 min. Fra Misten er det 8 km å kjøre til man er fremme ved Fjære, Kjerringøy.

For buss- og fergeavganger, besøk reisnordland.no