Hettegenser Storvik

Hettegenser Storvik

Hettegenser Storvik er en del av vår ullkolleksjon fra Storvik Gård. Genseren er strikket i den gode varme norske ulla, med en spesiell utforming som gir en veldig behagelig passform.

Hettegenseren Storvik er strikket i mellomtykk ull av Rauma finull. Ulla er 100% norsk og blant verdens mest miljøvennlige tekstiler. Derfor liker vi så godt å bruke denne ulla i våre ullprodukter. På grunn av ullas kvaliteter blir denne genseren veldig varm.

Hettegenser i blått og gråmelert. Foto Kjell Ivar Hansen
Hettegenser i blått og gråmelert. Foto Kjell Ivar Hansen

Vi er stolte av dette spesielle designet til hettegenseren. Den er er strikket sideveis fra armledd til armledd, og har en romslig overgang fra arm til kropp. Underdelen er masket sammen og montert på overdelen. Hetten er masket sammen og kanten rundt hetten er cord felling. Hetten får dermed også en veldig fin passform.

Hettegenser Storvik i mosegrønt og gråmelert. Foto Kjell Ivar Hansen
Hettegenser Storvik i mosegrønt og gråmelert. Foto Kjell Ivar Hansen

Vi har så langt laget denne hettegenseren i to ulike fargekombinasjoner. Genseren kan også lages helt ensfarget, og med snor i både hette og nedre kant. Vi gleder oss til å utvikle denne modellen videre, både til dame og herre. Modellen strikkes etter mål og ønsker.

Hettegenser Storvik. Fargene er delt i to hvor toppen av genseren er rød, bunnen fra midjen og ned er sort. Foto Kjell Ivar Hansen
Hettegenser Storvik. Foto Kjell Ivar Hansen

Dette er en genser som er egnet til bruk ute, på grunn av dens varmende egenskaper. Den er tett strikket og tåler derfor også noe vind. Vi har skrevet om garnet og dennes kvaliteter i en egen artikkel. Ta gjerne kontakt med oss på www.storvikgaard.no for mer informasjon om våre ullprodukter.

Tilbake til bloggen