Ullbukser til voksne i mellomtykt norsk garn

Ullbukser til voksne i mellomtykt norsk garn

Vi har utviklet et nytt design av ullbukser fra Storvik Gård i mellomtykt norsk kvalitetsgarn. Dette er en varm og god ullbukse i høy kvalitet

Ullbuksene fra Storvik Gård kommer nå i en ny variant med mellomtykt norsk kvalitetsgarn. Rauma fin ull er et helnorsk garn fra sauer som beiter på norske markeder, og har alle de gode kvalitetene til den norske ulla.

To herlige modeller i de nye ullbuksene. Foto Merethe Skille
To herlige modeller i de nye ullbuksene. Foto Merethe Skille

Ullbukser fra Storvik gård er et av våre kjerneprodukter. Disse nye mellomtykke buksene lages i samme form som de tynne ullbuksene, og har den samme brede innebygde strikken på 5 cm i linningen. Dette gir en robust og stødig linning som er behagelig på kroppen. Ullbuksene har en god og ledig passform.

5 cm bred linning med innebygd strikk. Foto Merethe Skille
5 cm bred linning med innebygd strikk. Foto Merethe Skille

Ullbuksene strikkes i alle hovedsak etter mål og størrelse ved bestilling. Vi har noen standard størrelser på strikkefabrikken. Vi strikker likevel de fleste ullbuksene etter egne mål og ønsker for utforming.

Maiken i ullbuksa i kjent stil (stående på hender opp ned mot gårdsveggen) hjemme på Storvik Gård. Foto Merethe Skille
Maiken i ullbuksa i kjent stil hjemme på Storvik Gård. Foto Merethe Skille

Ullbuksene har etter hvert fått mange bruksområder. De blir brukt på arbeid på vinter, ute på tur, og også inne i hus som varme kosebukser. Vil du se mer av disse ullbuksene, kom gjerne innom oss på strikkefabrikken, eller ta gjerne kontakt med oss på www.storvikgaard.no.

Tilbake til bloggen